Websites

Ook kunnen wij voor u uw droom website realiseren. In samenwerking met een Promotion Partner bundelen wij de krachten, waardoor een breed aanbod kunnen kan worden neergezet. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen.

Bij de ontwikkeling en design van uw website staat u als klant centraal. Wij denken actief met u mee en ontwikkelen voor u een technisch en communicatief goede website. Tijdens de bouw van uw website kunt u vanuit huis meekijken en direct uw ideeën aan ons doorgeven.

Websites worden altijd opgeleverd met een krachtig en betrouwbaar Content Management System (CMS). Met behulp van het CMS Joomla! stellen wij u in staat uw website op eenvoudige wijze te beheren. U heeft hiervoor geen enkele technische kennis nodig. Joomla! werkt eenvoudig en snel via uw browser. U kunt daarom vanaf elke locatie uw website beheren. U kunt direct uw aanpassingen terug zien op de website. Dit biedt u veel gebruiksgemak tijdens het beheren van uw website.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw website bij ons te hosten. Wij maken hiervoor een passend hostingpakket voor u klaar. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw website met gebruikmaking van uw bestaande hosting-provider.

 

Drukwerk

Voor vrijwel alle vormen van drukwerk kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u alle soorten drukwerk tegen scherpe prijzen! Doordat wij samenwerken met enkele andere partijen kunnen wij uitstekend drukwerk garanderen. Wij verzorgen voor u het hele traject, van het kiezen van de juiste papiersoort, maten en kleuren tot het uiteindelijke product. Wij werken samen met enkele hoogstaande drukkerijen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij garanderen een kwalitatief, goed product waarmee u en uw bedrijf goed voor de dag kunnen komen.

 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!